Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Mill-Hillcollege

www.mill-hillcollege.nl
rector: Carin Zandbergen
opleidingen: vwo, havo, mavo
locatie:

  • Goirle

Het Mill-Hillcollege is een school waar het draait om de ontwikkeling van leerlingen tot volwaardige deelnemers aan de maatschappij. Het Mill-Hillcollege bereidt de leerlingen voor op het vervolgonderwijs dat het beste bij het individu past, waarbij de ontwikkeling van kennis, vaardigheden én persoonskenmerken de uitgangspunten vormen. Het Mill-Hillcollege is ontstaan vanuit de ‘Fathers van Mill-Hill’ en heeft nog altijd de zorgzaamheid voor de Derde Wereld hoog in het vaandel staan.

Het jaar 2015 heeft voor het Mill-Hillcollege in het teken gestaan van de start van onderwijsinnovatie. Op 9 juni heeft een aantal docenten het Innofest georganiseerd: een innovatiefestival, waar de docent geïnspireerd wordt door mededocenten, werkgroepen en keynote speakers. Het Innofest heeft veel losgemaakt in de school, mede waardoor de invulling van het schoolplan Leren Navigeren een belangrijke stap voorwaarts heeft gemaakt. Groepen docenten zijn bezig het onderwijs van deze eeuw te ontwikkelen en vorm te geven in de klassen.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)