Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X
« Terug naar zoekresultaten

Meesterlijke Ontmoetingen

De Meesterlijke Ontmoetingen hebben tot doel kennisdeling binnen de vereniging te bevorderen. Een organisatiecomité van enthousiaste docenten uit de scholen, met ondersteuning van het OMO-bureau en onder aanvoering van een directielid, neemt de organisatie op zich van deze vakgerichte netwerkbijeenkomsten. Naast ‘niet te missen sprekers’ uit de wetenschap of het bedrijfsleven bestaat het programma uit een praktisch gedeelte. Doel van deze bijeenkomsten: intellectueel gefêteerd worden, inspiratie opdoen, kennismaken, het nut van kennisdeling ervaren en de basis leggen voor de verdere kennisdeling door het jaar heen onder regie van de aanvoerder(s). Het aantal Meesterlijke Ontmoetingen is in het verslagjaar uitgebreid van drie naar zes ontmoetingen.

In 2015 hebben de volgende Meesterlijke Ontmoetingen plaatsgevonden:

  • 29 januari ‘Wie niet weg is, is gezien’ voor docenten filosofie, levensbeschouwing, klassieke talen, maatschappijleer en –wetenschappen – 61 deelnemers.

  • 25 maart ‘Je maakt het!’ voor (technisch) onderwijsassistenten en –ondersteuners – 77 deelnemers.

  • 27 mei ‘Sportieve duik in de techniek’ voor docenten lo, anw, natuurkunde, scheikunde en biologie – 43 deelnemers.

  • 7 oktober ‘Food for thought, thought for food’ voor docenten aardrijkskunde en economie – 63 deelnemers.

  • 11 november ‘Het is niet de bedoeling dat je het snapt!’ voor docenten talen en maatschappijleer – 55 deelnemers

  • 3 december ‘Oog, oor en hart van de school’ voor conciërges, facilitair medewerkers en managers bedrijfsvoering – 78 deelnemers.

De deelnemers hebben de Meesterlijke Ontmoetingen gemiddeld beoordeeld met een 8,2. Voor een sfeerimpressie van de Meesterlijke Ontmoeting “Het is niet de bedoeling dat je het snapt” wordt verwezen naar een filmpje op YouTube.

pagina opties

Mijn OMO verslag (0)